The Future is NOW

Status: Fundraising

Echipa The Future is NOW strange fonduri pentru a trimite spitalelor echipament medical si de protectie impotriva COVID 19, de stricta necesitate. 

 

Platforma The Future is NOW centralizeaza necesitatile de echipamente si aparatura ale fiecarul spital de stat din Romania, in lupta cu COVID 19. 

 

 

Suma:

5,661 RON

Galantomi:

1

Donatii:

57

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Platforma The Future Is NOW centralizeaza nevoile de echipamente si aparatura ale fiecarui spital public din Romania si conecteaza ONG-urile locale si spitalele, pentru facilitarea donatiilor, in criza COVID 19.
Platforma este o initiativa a Asociatiei Adrenallina Media si functioneaza ca un call center: suntem in legatura cu spitalele, la nivel national, si updatam in timp real volumele echipamentelor necesare.
De asemenea, echipa de voluntari Asociatia Adrenallina Media face echipa cu ONG-urile locale in plasarea donatiilor si echipamentelor la spitale, in toata tara.

Suma pe care ne-o propunem sa o strangem este 50.000 lei.

Toate donatiile se vor duce in intregime catre dotarea spitalelor, munca noastra este 100% voluntara.

La finalul campaniei vom publica un raport transparent, public, pe pagina Platformei The Future is NOW, cu modul in care au fost cheltuiti banii stransi si cum am ajutat, concret, spitalele.